Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfervrije Nordin Amrabat noemt favoriete bestemming: 'Goede naam daar'

Laatste update:

"Ik ben vanaf vandaag officieel werkloos, dus iedereen mag me bellen", zegt Amrabat in het praatprogramma. "Het is best wel gek, want het is de eerste keer in mijn leven dat ik werkloos ben en geen club heb. Maar ik maak me niet druk hoor, want op de achtergrond spelen er al dingen. Ik ben er heel relaxt onder. Ik kan een aantal keuzes maken en ik ben nog topfit."

"Het liefst ga ik naar Spanje, of er moet nog een gekke aanbieding komen uit het Midden-Oosten", vervolgt de vleugelaanvaller. "Ik sta op een punt waarop ik kijk wat er op mijn pad zal komen. Als er financieel een groot verschil is met een Europese club, dan is het Midden-Oosten een optie. Maar ik hou van Spanje. Ik heb er gespeeld, ik heb daar een goede naam en de meeste interesse komt ook uit Spanje", aldus Amrabat, die aangeeft nog wel in gesprek te zijn met zijn huidige werkgever.

"Wat er gebeurt als er een club uit de Eredivisie voor me komt? Het ligt eraan om welke club het dan zou gaan, maar dat heeft in principe niet mijn voorkeur." De suggestie van presentator Jan Joost van Gangelen om bij FC Utrecht aan de slag te gaan legt Amrabat overigens naast zich neer. "Ik las net dat Eljero Elia daar uit de gratie is geraakt. Bovendien hebben ze daar al vier buitenspelers, dus ik mik niet op FC Utrecht", aldus Amrabat, die het gesprek afsluit met een knipoog. "Feyenoord? Als Steven Berghuis weggaat, waarom niet?"

Meer nieuws

Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske
5
Xavi komt met felle waarschuwing voor nieuwe trainer bij emotioneel afscheid
10
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
32
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
18
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties