Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Traumfinale' in Berlijn na moeiteloze overwinning van Bayern

Laatste update:

Bayern had het uiteindelijk niet al te lastig tegen de nummer vier van de 2. Bundesliga, die echter wel nog wel vol enthousiasme aan de wedstrijd begon. De thuisploeg liet het even over zich heenkomen en opende na negen minuten zelf bijna de score. Philipp Lahm wilde met een voorzet een medespeler in scoringspositie te brengen, maar zag hoe Florian Dick de bal zelf bijna in eigen doel werkte. De Kaiserslautern-verdediger had echter het geluk dat het leer tegen de lat eindigde. Ook na die waarschuwing verstopten de gasten zich niet en van een dominant Bayern was dan ook geen sprake.

De 1-0, na 23 minuten spelen, kwam dan ook een beetje uit de lucht vallen. Robben vond uit een hoekschop het hoofd van Bastian Schweinstiger, die de bal onhoudbaar langs Tobias Sippel in de hoek kopte. Bayern werd daarna sterke en verdubbelde tien minuten na de 1-0 de marge. Robben zette aan voor een van zijn karakteristieke dribbels van rechts en legde uiteindelijk af op Toni Kroos, die de bal van net buiten de zestien in de korte hoek plaatste. Daarmee maakte de thuisploeg eigenlijk al vroeg een einde aan de aspiraties van de bezoekers.

Toch bleef het elftal van Kosta Runjaic dapper weerwerk bieden, maar het was Bayern dat vijf minuten na rust wederom toesloeg. Robben werd in de zestien tegen het gras gewerkt en werd beloond met een strafschop, die door Thomas Müller feilloos werd verzilverd. Ook daarna bleef Kaiserslautern met de moed der wanhoop op zoek naar iets dat hoop kon bieden en dat het na een uur spelen 3-1 werd, was dan ook niet meer dan verdiend. Dick vond met zijn voorzet het hoofd van Simon Zoller, die Bayerns gelegenheidsgoalie Lukas Raeder het nakijken gaf.

Guardiola gaf vlak na die tegentreffer echter het signaal dat hij het wel geloofde en haalde uitblinker Robben naar de kant ten faveure van Mario Götze. Vijf minuten na zijn entree was de Duits international nog dicht bij de 4-1, maar zijn schot vloog over. Veel meer tijd had Götze echter niet nodig om zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Tien minuten na die misser speelde hij Mario Mandzukic vrij, die vervolgens koel bleef en alsnog voor de 4-1 zorgde. Kort daarop had hij ook nog voor de 5-1 moeten zorgen, maar de Kroaat bleek niet meer scherp en kopte uit kansrijke positie naast. Götze zelf bepaalde vervolgens in blessuretijd de eindstand op 5-1.

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
3
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties