Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trauner: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld, het geeft altijd een grote ervaring'

Laatste update:

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld, want het geeft altijd een grote ervaring als je voor je land mag spelen. Ik dacht ook dat ik wel aardig gespeeld had de afgelopen weken. Maar ik speel in de eerste plaats voor Feyenoord en het enige wat ik kan doen is hier heel goed spelen elke week", zo tekent De Telegraaf op uit de mond van de 29-jarige centrumverdediger. Trauner maakte in maart voor het laatst deel uit van de Oostenrijkse selectie, maar kreeg van bondscoach Franco Foda tevens geen uitnodiging voor het EK.

Trauner speelde sinds zijn komst van LASK vijf officiële wedstrijden voor Feyenoord en liet daarin een uitstekende indruk achter, maar vindt het nog te vroeg om de complimenten in ontvangst te nemen. "Voor mij is alles nieuw. Ik probeer te begrijpen hoe het team speelt. We hebben heel veel balbezit, dat is nieuw voor mij maar ik vind het leuk. Ik heb teamgenoten die de bal niet gauw verliezen en dat maakt mijn werk in de defensie ook makkelijker."

Voor Feyenoord wacht donderdagavond de return van de laatste voorronde van de Conference League tegen IF Elfsborg, wat na de 5-0 zege van een week geleden een formaliteit lijkt. "Nou ja, alles kan", waarschuwt Trauner. Door de blessure van Marcos Senesi krijgt hij in Zweden vermoedelijk Ramon Hendriks naast zich in het hart van de defensie. "Als de Zweden in de openingsfase een paar goals maken krijg je een gekke wedstrijd."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties