Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Türüc verkiest Go Ahead boven Galatasaray: 'Besluit staat vast'

Laatste update:

Galatasaray meldde zich vorige maand bij Go Ahead voor de jeugdinternational van Jong Oranje en bracht zelfs een bod uit. Go Ahead deed toen een tegenvoorstel, maar heeft daar geen antwoord op gehad. Dat heeft vermoedelijk ook te maken met de trainerswissel in Istanbul: Roberto Mancini is opgestapt en vervangen door zijn landgenoot Cesare Prandelli.

De 21-jarige Türüc is niet benieuwd of Galatasaray nog terug zal komen: hij wil bij Go Ahead blijven. "Ik heb deze beslissing genomen omdat ik duidelijkheid en zekerheid wil. Nu kan ik me vol storten op mijn club", legt de technicus uit. "Natuurlijk heb ik veel nagedacht over een transfer. Galatasaray is een prachtige club en financieel zou ik er enorm op vooruit gaan, maar dat weegt voor mij nog niet op tegen de zekerheden die ik hier bij Go Ahead heb. Hier speel ik, ben ik geliefd bij het publiek en kan mijn kleine opgroeien in een vertrouwde omgeving. Dat geef ik allemaal niet zomaar op."

Türüc sluit ook een binnenlandse transfer uit: sc Heerenveen en FC Twente zouden hem willen inlijven, maar de middenvelder heeft nog niets van deze clubs gehoord en benadrukt dat hij niet zit te wachten op een belletje. "Mijn besluit staat vast. Ik blijf. En ik voel me er ook goed bij", aldus Türüc.

Deniz Türüc is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties