Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Töre wast handen in onschuld: 'Ik heb nooit een pistool getrokken'

Laatste update:

Het zou gaan om een ruzie om een vrouw. Toprak zei donderdag in de Süddeutschen Zeitung dat de aanvaller van Besiktas zijn 'leven heeft verpest', maar nu komt ook Töre met een versie van het veelbesproken incident. "Ik voelde mij na de interland tegen Nederland niet lekker en ging naar mijn hotel. Hakan Calhanoglu en Omer waren naar Reina gegaan, een prestigieuze club in Istanbul. Ze drongen erop aan dat ik zou komen, maar toen ik eenmaal in de club stond, raakte ik gechoqueerd."

"Toprak zat naast iemand met wie ik vroeger grote problemen heb gehad. Toen mijn vriendin vijftien jaar was, heeft hij haar betast. We maakten ruzie, want ik wilde niet bij die gozer aan één tafel zitten. Ik zei tegen Toprak dat hij niet met dat soort gasten om moest gaan, maar hij trok zich er niets van aan. Toen ik weer naar huis ging, heb ik contact proberen te zoeken met Toprak. Hij reageerde steeds niet en toen ben ik hem op gaan zoeken in zijn kamer in het spelershotel."

"Ik ging naar zijn kamer en zei tegen Calhanoglu en Toprak dat ze aan de kant moesten gaan, omdat ik met die vriend van Toprak wilde praten. Hakan en Ömer waren bang en keken toe. Ik begon met die gast te discussiëren, te ruziën en te stoeien. Toen haalden ze ons uit elkaar, maar ik heb nooit een pistool in iemands mond gestopt. Er werd gezegd dat een vriend van mij, die met mij mee was gegaan, een pistool bij zich had gehad. Maar dat weet ik echt niet. Ik draag nooit een wapen bij me."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties