Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treffer Elia helpt Medipol niet langs Sevilla in doelpuntrijke thriller

Laatste update:

Sevilla begon ijzersterk aan het duel met kansen voor Wissam Ben Yedder en Éver Banega, maar Volkan Babacan hield zijn doel knap schoon. Na een kwartier werd de Turkse doelman geholpen door het aluminium: een goed schot van Gabriel Mercado belandde buiten het bereik van de ervaren sluitpost, maar het leer spatte uiteen op de paal. Waar Sevilla oppermachtig leek, kwamen de Turken twee minuten later op voorsprong.

BAM! ⚽️ Eljero Elia opent de score tegen Sevilla FC! 👏👏

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 22 augustus 2017

Júnior Caicara maakte een sterke loopactie aan de rechterkant en kreeg de bal in de loop aangespeeld van Emmanuel Adebayor. De Braziliaan zag Elia vrijlopen en gaf een strakke voorzet, waarna de Nederlander het leer binnen kon glijden. Het restant van de eerste helft verliep vervolgens vol strijd, waarin met name Adebayor enkele pittige overtredingen beging. Scheidsrechter Willam Collum hield de kaarten echter op zak.

Vlak na de pauze stelde Sevilla orde op zaken: Jesús Navas gaf de bal op een presenteerblaadje aan Sergio Escudero, die de bal krachtig in het doel kopte. Een kwartier voor tijd leek Ben Yedder het duel te beslissen: zeer matig verdedigen van de Turken zorgde ervoor dat Nolito de Fransman kon bedienen, die gedecideerd de 2-1 produceerde. Edin Visca versloeg Sergio Rico nog met een hard schot in het dak van het doel, maar daarna hielden de Andalusiërs stand.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
11
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties