Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treffer Kuyt kan ontluisterende thuisnederlaag Fenerbahçe niet voorkomen

Laatste update:

Na een eerste helft waarin vrij weinig gebeurde in het Sükrü Saraçoglu leken Fener en de gasten uit Karabük af te stevenen op een 0-0 ruststand. Tegen de als negende geklasseerde opponent was dat al teleurstellend geweest voor het team van trainer Aykut Kocaman, maar het werd nog erger: op aangeven van LuaLua tekende spits Ilhan zeven minuten voor de pauze voor de openingstreffer, terwijl de Congolees er even later zelf voor zorgde dat balverlies van Kuyt werd afgestraft. Na voorbereidend werk van Yigit Incedemir maakte LuaLua er 0-2 van.

Na de hervatting werd het er niet beter op voor de thuisploeg. De twee wissels die Kocaman doorvoerde (Salih Uçan en Caner Erkin voor Selçuk Sahin en Sezer Öztürk) sorteerden weinig tot geen effect, en twintig minuten voor tijd was LuaLua er met zijn tweede doelpunt van de avond zelfs verantwoordelijk voor dat Karabükspor op 0-3 kwam. De 1-3 van Kuyt, die scoorde na een assist van Gökhan Gönül, kon Fenerbahçe niet inspireren tot een daadwerkelijk slotoffensief.

-
Zie je Fenerbahçe dit seizoen als een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
2
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
71
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties