Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treffer van Ibrahimovic leidt tot woede en tijdelijke staking in Franse beker

Laatste update:

Het tweede bekertoernooi van Frankrijk is voor Paris Saint-Germain misschien wel de minst interessante competitie waar de club aan deelneemt, maar trainer Laurent Blanc bracht dinsdag tegen Saint-Étienne toch een bijzonder sterk elftal op de been. Zo stond Ibrahimovic in de basis en de Zweed was ook de gevaarlijkste man bij de bezoekers, maar hij maakte tevens een gefrustreerde indruk en kreeg al in de eerste helft een gele kaart voor protesteren. Vlak na rust kreeg de spits zijn grootste kans, toen hij van dichtbij kon inschieten. Keeper Stéphane Ruffier verrichtte echter een fabelachtige redding; bovendien stond Ibrahimovic buitenspel.

Ook Saint-Étienne, dat speelde met Van Wolfswinkel in de spits, kreeg na de onderbreking een gigantische kans. Romain Hamouma zette met een fantastische steekpass ploeggenoot Benjamin Corgnet vrij voor keeper Nicolas Douchez, maar de middenvelder schoot de bal naast. Twintig minuten voor tijd kreeg Ibrahimovic, die zich enige tijd niet meer had laten zien, dan toch zijn doelpunt. De spits werkte de bal met zijn borst over de lijn, al vonden de fans dat er hands was gemaakt. De arbitrage werd bekogeld en de leidsmannen vonden het mooi geweest: tot grote verbazing van de spelers doken ze de catacomben in.

Na een korte onderbreking ging het spel weer verder en Saint-Étienne ging hartstochtelijk op zoek naar de gelijkmaker. Van Wolfswinkel kreeg vlak voor het eindsignaal een gigantische kans, maar de spits had de pech dat Douchez een wereldredding verrichtte. Omdat Hamouma diep in de blessuretijd geen strafschop kreeg (een uitstekende ingreep van uitblinker Thiago Silva) bleef het bij 0-1. Paris Saint-Germain is door de zege door naar de halve finale van de Coupe de la Ligue.


-

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax opgenomen
0
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
6
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
46
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties