Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Treffers in eerste helft blijken voldoende voor Barcelona in Sevilla

Laatste update:

De zege van Barcelona was verdiend, maar toch was Guardiola niet erg tevreden over het spel van zijn ploeg. De bezoekers, met Gerard Pique terug in de basis, begonnen wel sterk en kregen in de zevende minuut de eerste kans van het duel. Een van richting veranderd schot van Adriano kon net worden over getikt door Andrés Palop, die even later Pedro van scoren moest houden. Het eerste wapenfeit van Sevilla kwam na een kwartier spelen op naam van Julien Escudé, die net naast kopte. Het bleek geen voorbode op meer voor Sevilla: sterker, vier minuten later kwam Barcelona op voorsprong. Palop zette nog wel zijn hand tegen een directe vrije trap van Xavi, maar kon de inzet niet keren.

Hierna was het weer de beurt aan Messi. Nadat Andrés Iniesta al net naast had geschoten, bediende hij de op snelheid liggende Argentijn. Messi speelde Emir Spahic door de benen en liet Palop vervolgens kansloos met een opnieuw schitterende lob, die in de bovenhoek binnenviel. Barcelona leek daardoor al redelijk snel op rozen te zitten, maar Sevilla weigerde om de handdoek in de ring te gooien. Gesteund door het fanatieke publiek in het Sánchez Pizjuan probeerde de thuisploeg nog wat van de wedstrijd te maken en Manu kopte op de lat, voordat Victor Váldes gestrekt moest bij een knappe volley van Frédéric Kanouté. De rebound werd niet opgepikt door een speler van Sevilla.

Ook in de beginfase van de tweede helft ging Sevilla op jacht naar de aansluitingstreffer. Barcelona moest zich even beperken tot verdedigen, maar kwam al snel weer onder de druk uit en werd vervolgens zelf gevaarlijk via Messi, die net niet bij een goede voorzet van landgenoot Javier Mascherano kwam. Aan de overkant had invaller Diego Perotti ruim twintig minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd de 1-2 op zijn schoen, na een goede voorzet van Piotr Trochowski, maar bij de tweede paal wist hij de bal niet in het net te krijgen.

Een ruim kwartier voor tijd had Iniesta de wedstrijd in het slot moeten gooien. De middenvelder werd vrijgespeeld door Messi en dwong Palop met een schijnbeweging naar de grond, maar slaagde er vervolgens niet in om de bal over de keeper te wippen én het speeltuig tussen de palen te krijgen. De inzet van Iniesta ging net naast, waarna in de slotfase ook Alexis Sánchez er niet in slaagde om de 0-3 te maken. Messi scoorde hierna nog wel, maar zijn doelpunt werd afgekeurd, zodat de teller op twee doelpunten bleef steken. De druk ligt nu weer bij Real.

Bekijk hier de samenvatting van Sevilla - Barcelona:

-

Meer nieuws

Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
0
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
0
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties