Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trefzekere Arda helpt Atlético aan beste start in clubgeschiedenis

Laatste update:

Atlético werkte een matige eerste helft af, al is dat buitenshuis geen verrassing meer. De ploeg van Simeone slaagde er echter niet alleen in om amper gevaar te stichten, ook stond men toe dat Granada enkele malen dicht bij een openingsdoelpunt was. De paal en de onnauwkeurigheid van Gabriel Torje en Youssef El-Arabi zorgden ervoor dat de ploegen na 45 minuten nog steeds in evenwicht waren.

Na ruim een uur spelen nam Atlético de leiding. Arda rondde simpel af na goed voorbereidend werk van Diego Costa en Koke: 0-1. Een onnodige handsbal van Mario Suárez, die al geel had, zorgde ervoor dat de bezoekers de laatste twintig minuten met tien man speelden. Atlético speelde het duel echter professioneel uit en houdt zodoende een voorsprong van vijf punten op Real Madrid. Over twee weken staat de Madrileense derby op het programma en voor het eerst sinds 1999 staat Atlético dan hoger op de ranglijst dan Real.

La Liga
Granada
0 - 1
Atlético Madrid
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
6
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties