Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trefzekere Huntelaar en Afellay dompelen Arsenal in rouw

Laatste update:

Arsenal - Schalke 04 0-2
In 2003 verloor Arsenal in eigen huis van Internazionale en sindsdien hebben de Londenaren, 43 wedstrijden op rij, geen thuiswedstrijd meer verloren van niet-Engelse oppositie. Schalke 04, met Huntelaar en Afellay in de basisopstelling, was echter niet van plan om the Gunners zomaar voorrang te verlenen. De Nederlanders lieten zich zien in de eerste helft: zo had Afellay een strafschop moeten krijgen toen hij na dertien minuten werd neergelegd door Arsenal-keeper Vito Mannone (hij kreeg zelfs geel voor een fopduik) en werkte Huntelaar de bal vlak voor de pauze, volledig vrijstaand, naast het doel. Ook ex-PSV'er Jefferson Farfán kreeg twee aardige kansen, terwijl het gevaar aan de andere kant kwam van Lukas Podolski, Gervinho en Santi Cazorla: prima kansen, maar voor de rust vielen er geen treffers.

Direct na rust kreeg Arsenal een reuzenkans om de score wel te openen. André Santos en Cazorla combineerden, Francis Coquelin besloot terug te leggen in plaats van te schieten en het hakje van Aaron Ramsey werd geblokkeerd door de Schalke-defensie. Daarna bleef het lang rustig; voordat de Nederlanders zich weer lieten zien. Door een fout van Santos en Carl Jenkinson, die in tegenstelling tot de centrale verdedigers niet op buitenspel speelden, tekende Huntelaar een kwartier voor tijd voor 0-1. Afellay maakte het feestje van Huub Stevens compleet door op aangeven van Farfán, vrijgelaten door de dolende Santos, voor de 0-2 te zorgen.

Montpellier - Olympiacos Piraeus 1-2
Het was Olympiacos nog niet gelukt om deze editie van de Champions League een winstpartij te noteren, maar tegen Frans kampioen Montpellier lukte het de Grieken wél. De thuisploeg speelde met veel pressie naar voren, maar tot grote kansen leidde dat niet: doelman Roy Carroll van Olympiacos hoefde zich in de openingsfase nauwelijks in te spannen. Dat bleef lange tijd zo, maar vroeg in de tweede helft moest hij alsnog de bal uit zijn net halen.

Gaëtan Charbonnier maakte er namelijk op fraaie wijze 1-0 van voor la Paillade. De spits van de Frans kampioen, die het op nationaal niveau nog erg moeilijk heeft zich te profileren, rondde een aanval van zijn team mooi af met een harde en rake poging van de rand van de zestien meter. De winst leverde het niet op, want de opponent uit Griekenland trok de score een kwartier voor tijd gelijk via Vassilis Torosidis: hij schoot binnen uit de kluts na een vrije schop. Vlak voor het einde bracht Konstantinos Mitroglou zijn team zelfs iets teveel met de 1-2; Montpellier was van slag en na een defensieve fout mocht Mitroglou van drie meter de winnende binnen drukken.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties