Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Trieste' Higuaín zorgt voor woede: 'Shirtje ruilen? Oprotten met die gast!'

Laatste update:

El Pipita gaat door een moeilijke periode in zijn leven. Een jaar geleden werd Higuaín hard geraakt door het overlijden van zijn moeder, en hij erkent dat ook de voetbalwereld hem steeds meer tegen is gaan staan. Hoewel de 34-jarige Argentijn zegt nog wel te kunnen genieten van het spelletje, weet hij zeker dat hij na zijn actieve spelerscarrière geen nieuwe rol in het voetbal zal ambiëren. Vooral de bijzaken in het voetbal zorgen voor veel frustratie bij de spits.

"Mensen hebben geen idee hoe het is om voetballer te zijn", vertelt Higuaín in het Spaanstalige, Amerikaanse praatprogramma. "Men denkt dat we ons alleen maar met voetbal bezighouden en dat is het. Maar we allemaal hebben een vader en we hebben allemaal een moeder. En ook wij maken dezelfde ellende mee die iedereen meemaakt. Ik ga genieten van mijn tijd zolang ik nog voetballer ben, maar daarna wil ik er niets meer mee te maken hebben."

"Het is niet per se mentale pijn of irritatie, maar ik heb gewoon het gevoel dat dit niet de wereld is waarin ik wil zijn", vervolgt Higuaín. "Wanneer je stopt met voetballen ben je een soort leeg, plastic flesje: ze vertrappen je en gooien je weg. Je bestaat niet meer, ze bellen niet meer. Als je net begint met voetballen is alles heel mooi. Maar als je het wereldje leert kennen, dan merk je de kwaadaardigheid, de afgunst, de jaloezie... Ik heb alles wat mijn hartje begeert, namelijk mijn vrouw en mijn dochter. En dan na mijn carrière terugkeren in de voetbalbubbel? Nee", besluit Higuaín.

Het lijkt tegenstanders in de MLS overigens ook op te vallen dat de spits van Inter Miami op zijn zachtst gezegd niet lekker in zijn vel zit. Na afloop van het duel tussen Inter Miami en Chicago Fire (0-0) in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen in de MLS werd Fabian Herbers in de Zee Soccer Podcast gevraagd of hij van shirtje wilde ruilen met tegenstander Higuaín. Het antwoord van de aanvaller van Chicago Fire was vernietigend.

"Zijn shirt? Oprotten met die man! Deze gast is zo zielig. Ik wil niets van hem. Hij is duidelijk veel aanwezig op het veld, maar elke keer als een teamgenoot een verkeerde pass geeft of de bal niet naar hem speelt, staat hij daar gewoon met een negatief gezicht. Hij is zó opdringerig. Zijn lichaamstaal is gewoon verschrikkelijk. Ik zou geen teamgenoot van hem willen zijn. Het is pas de eerste wedstrijd en hij is nu al zó negatief, zó destructief. En dat naar zijn ploeggenoten, die hij juist zou moeten helpen", aldus Herbers.

Higuaín maakte in september 2020 de transfervrije overstap van Juventus naar Inter Miami. In zijn eerste seizoen was de spits eenmaal trefzeker in negen wedstrijden, terwijl hij afgelopen voetbaljaargang twaalf keer scoorde in dertig duels. In het seizoen 2015/16 werd Higuaín namens Napoli met 36 goals in 35 competitiewedstrijden nog topscorer in de Serie A. Nu lijkt de carrière van de Zuid-Amerikaan als een nachtkaars uit te gaan.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties