Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Trio Premier League-clubs verdringt zich om toptalent van Feyenoord'

Laatste update:

Felicia, die tot nu toe een keer uitkwam voor Oranje Onder 15, maakte afgelopen seizoen veel indruk met zijn optredens in Feyenoord Onder-17. Met name de technische leiding van Newcastle United is erg gecharmeerd van de jonge buitenspeler en naar verluidt zijn the Magpies al bezig met een eerste bod op de Nederlander. Intern bij Feyenoord wordt Felicia door velen gezien als een toekomstige basisspeler van de hoofdmacht.

De begeerde Felicia kwam in 2019 in opspraak toen hij op Instagram drie Andreaskruisen, zichtbaar in het logo van Amsterdam, stuurde naar een fanaccount van Feyenoord. Dit deed de aanvaller kort na een 0-3 nederlaag van Feyenoord tegen Ajax, met als uitleg 'dat hij voor Ajax was geworden'. De Feyenoord-leiding kwam destijds via Twitter al snel met tekst en uitleg: "Dit is opgepakt met de desbetreffende speler en niet iets is waar wij inhoudelijk op gaan reageren." Het is nooit duidelijk geworden of Felicia het bericht zelf stuurde of dat zijn account was gehackt.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
0
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
4
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties