Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trippier en Atlético krijgen uitstekend nieuws van FIFA over megaschorsing

Laatste update:

De FIFA heeft besloten om de schorsing voorlopig uit te stellen tot maart. Atlético Madrid heeft daardoor de tijd om de schorsing van de FA aan te vechten bij het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS). Trippier mist in principe wel de uitwedstrijd van Atlético Madrid zondag bij Alavés, omdat de Engelsman door trainer Diego Simeone niet is opgenomen in de wedstrijdselectie. Die beslissing zou nog teruggedraaid kunnen worden.

Trippier kreeg de schorsing van tien weken opgelegd naar aanleiding van het overtreden van de Engelse gokregels. De vleugelverdediger zou vorig jaar informatie over zijn transfer van Tottenham Hotspur naar Atlético Madrid hebben verstrekt aan derden, waarna daar weddenschappen op werden geplaatst door die derden. Trippier zelf heeft de aantijgingen altijd ontkend. "Ik wil duidelijk maken dat ik als profvoetballer nooit een voetbalgerelateerde weddenschap heb geplaatst, noch financieel voordeel heb gehaald uit weddenschappen van anderen", aldus de Engelsman vorig jaar in de Britse pers.

In Spanje klonk direct felle kritiek van Simeone op de schorsing voor Trippier. "Het is totaal onjuist richting Atlético", aldus Simeone eerder tegenover The Guardian. Saillant detail: Atlético speelt in de achtste finales van de Champions League tegen het Engelse Chelsea. "Het is de Engelse bond die nu profiteert. Maar dezelfde bond heeft dit oordeel geveld. Hopelijk kan er nog eens worden gekeken naar deze situatie, niet in de laatste plaats waarom wij de prijs zouden moeten betalen voor iets waar wij niets mee te maken hebben."

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
7
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties