Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Troost-Ekong maakt opvallende overstap naar kampioen van België

Laatste update:

Troost-Ekong zat na zijn vertrek bij FC Groningen zonder club en maakt zodoende op transfervrije basis de overstap naar AA Gent. Hij werd de afgelopen twee jaar door FC Groningen uitgeleend aan FC Dordrecht. Met de Dordtenaren promoveerde hij naar de Eredivisie, maar daalde hij ook naar de Jupiler League af.

De overstap van Troost-Ekong naar AA Gent is opmerkelijk, want aan de Krommedijk kon de verdediger niet altijd op een basisplaats rekenen. AA Gent werd enkele maanden terug voor het eerst in de historie landskampioen.

Hé, wie hebben we daar! William Troost-Ekong tekent bij AA Gent! Eerst een half jaar op huurbasis naar FK Haugesund in Noorwegen. #transfervrij #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
14
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
17
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties