Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trotse Pellè beleeft droomdebuut voor Italië: 'Dit doet me heel veel'

Laatste update:

"Iedereen doet het op zijn eigen manier, maar ik ben blij dat ik hier nu sta", vertelde Pellè over het curieuze verloop van zijn loopbaan. De aanvaller, die ook tweemaal het aluminium trof, legt de lat hoog. "Ik ben hard voor mezelf, want ik kan nog veel beter", benadrukte de kersverse A-international. "Soms had ik te veel tijd nodig. Het doet me heel veel dat ik de kans heb gekregen en dat ik heb gescoord. Dat is het belangrijkste voor een spits."

Pellè hoopt dat Conte hem bij de selectie houdt. "Ik ben een Italiaan en heel trots dat ik het shirt van de Azzurri mag dragen. Het zou mooi zijn als ik weer een kans krijg." De aanvaller koestert geen wrok tegen ex-bondscoach Cesare Prandelli, die hem nooit selecteerde. "Ik weet dat er veel spelers zijn die het verdienen om voor Italië uit te komen. Maar ik heb vijftig goals in Nederland gemaakt en daar zaten ook echt een aantal goede treffers tussen. Ik rekende nooit op een selectie, maar ik had gehoopt dat er wat meer aan mij gedacht zou worden."

-
Graziano Pellè gaat een mooie interlandcarrière tegemoet

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties