Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trotse Ronaldo poseert met certificaat van Guinness World Records

Laatste update:

Op het EK eerder deze zomer evenaarde Ronaldo Daei, die tussen 1993 en 2006 goed was voor 109 doelpunten in 149 interlands voor Iran. Ronaldo was tegen Ierland goed voor de 1-1 en de 2-1, waardoor hij Daei voorbij is. "Bedankt Guinness World Records", schrijft Ronaldo op Instagram, terwijl hij poseert met een certificaat. "Altijd goed om erkend te worden als wereldrecordbreker. Nu proberen om de cijfers nog verder op te krikken."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo maakte in augustus 2003 zijn debuut in het nationale elftal van Portugal. In zijn achtste interland, de met 1-2 verloren openingswedstrijd tegen Griekenland op het EK van 2004, maakte hij zijn eerste treffer. In de halve finale tegen Nederland (2-1 winst) volgde nummer twee. De eerste hattrick van Ronaldo vond in september 2013 plaats, in de 4-2 overwinning op Noord-Ierland in de kwalificatiefase voor het WK van 2014. In maart 2014 passeerde hij Pauleta (47 goals) als topscorer aller tijden van Portugal.

In november 2014 werd Ronaldo topscorer aller tijden van de kwalificatiefases voor een EK-toernooi en in juni 2018 betekende zijn goal tegen Marokko (1-0) op het WK zijn 85e interlandtreffer. Hij passeerde daarmee de Hongaar Ferenc Puskas als topscorer aller tijden voor een Europees land. In september 2020 groeide Ronaldo uit tot de eerste Europeaan ooit met minimaal honderd interlandtreffers.

Ronaldo, die afgelopen maand de overstap van Juventus naar Manchester United maakte, evenaarde Daei na zijn twee treffers in de EK-wedstrijd tegen Frankrijk (2-2). Dat waren doelpunt vier en vijf in de groepsfase. In de achtste finale tegen België kwam hij vervolgens niet tot scoren: 1-0 verlies.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties