Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trotse Wijnaldum erkent: 'Mijn vreugde was compleet verdwenen'

Laatste update:

Wijnaldum, 26 jaar, genoot als speler van Newcastle niet meer van voetbal. "In het begin probeerden we er voetballend uit te komen, om wedstrijden te dicteren. Maar zodra je je wedstrijden niet wint, verdwijnt het zelfvertrouwen en speel je om te overleven. Je vergeet compleet hoe je van voetbal kan genieten en dat overkwam mij ook."

"Aan het einde van het seizoen was mijn vreugde compleet verdwenen." Na de degradatie van Newcastle zorgde Liverpool weer voor een lach op het gezicht van de ex-speler van Feyenoord en PSV, met een formeel bod van bijna dertig miljoen euro. "Als ik van voetbal geniet, kan ik alles geven. Dat is fijn, omdat ik weet dat ik een goede speler ben. Maar als ik van voetbal geniet, weet ik dat ik nog veel meer kan geven."

"Onder druk staan is een onderdeel van het voetbal, zeker als je voor een grote club als Liverpool speelt. De verwachtingen zijn inderdaad hoog, maar je moet dat als een zegen zien. Als jonge jongen droom je ervan om voor Liverpool te spelen en daar ben ik nu trots op." Liverpool staat momenteel derde, met 66 punten. Nummer vier Manchester City heeft twee punten minder én een wedstrijd minder gespeeld, terwijl Manchester United zes punten minder verzamelde maar ook twee duels minder in actie kwam.

Liverpool is het plafond voor Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties