Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Truc Fraser wekt woede diabetici: 'Als je een kerel bent, maak je het goed'

Laatste update:

Fraser gaf na afloop bij de NOS toe dat de doelman eigenlijk niets mankeerde en die truc werd niet door iedereen gewaardeerd. De Veendammer Rogier Schipper heeft een dochter met diabetes en heeft op Facebook een reactie geplaatst die inmiddels meer dan 8.000 keer is gedeeld. "Deze ziekte beheerst je dagelijkse leven", schrijft Schipper, die daaraan toevoegt dat zijn dochter insuline moet spuiten en daardoor soms 'duizelig, niet te genieten of moe' wordt.

"Als Laura echt te laag zit, ligt er een spuit bij ons in de koelkast die we toe kunnen dienen om te voorkomen dat ze in een coma valt, of erger", valt er in het schrijven te lezen. "Lage bloedsuiker' is een term die jij wel kent Henk, want ik hoorde je die net gebruiken bij Studio Sport Met een trotse glimlach vertelde je hoe je jouw keeper een lage bloedsuiker liet simuleren zodat je een time-out kon krijgen (...) Wat ik nog stuitender vind, is dat je met deze actie een heel grote groep mensen te kijk zet."

"Mensen zoals Laura die dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen van hun ziekte (...) Laura ligt nu op bed en heeft jouw meesterzet dan ook niet meegekregen. Dat is maar goed ook. Wij vertellen haar namelijk dat ze haar ziekte serieus moet nemen en nooit of te nimmer een hypo moet simuleren. Hoe zou ik haar uit moeten leggen dat een volwassen man aan een andere volwassen man de opdracht geeft om een hypo te simuleren en dit ook nog vol trots voor de camera vertelt?"

Schipper hoopt dat Fraser emotioneel reageerde en dat hij ervan uitgaat dat de coach 'geen slecht mens' is. Hij doet ten slotte nog een oproep: "Als je een kerel bent, maak je het goed met Laura en de andere honderdduizenden diabetici in Nederland. Het is namelijk deze week collecteweek voor het Diabetesfonds, ik zeg een prima doel voor de boetepot van ADO Den Haag", aldus Schipper.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties