Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tsjechië overklast Servië en wint dankzij hattrickheld met ruime cijfers

Laatste update:

Tsjechië kende een uitstekend begin in de Generali Arena, want al na acht minuten kwam men op voorsprong. Kliment, rechtshalf van Vysocina Jihlava in eigen land, ramde de bal na een goede actie van linksback Matej Hybs hard in het doel. De Centraal-Europeanen hadden ook al gauw de 0-2 kunnen maken, ware het niet dat Jirí Skálak naast schoot en Václav Kadlec de lat raakte. Servië kwam er amper aan te pas en incasseerde na een kwart wedstrijd alsnog een tweede tegendoelpunt. Kliment was opnieuw de gevierde man.

Servië kwam hierna iets beter in de wedstrijd, maar verder dan een kans voor Milos Jojic kwam men niet. In de tweede helft werd het na elf minuten 0-3: Kliment ontsnapte aan de buitenspelval en completeerde zijn hattrick door de keeper te omspelen en het verlaten doel te vullen. Martin Frýdek bepaalde met een volley de eindstand op 0-4. Servië leed daarmee zijn eerste nederlaag van het toernooi, want woensdag speelde men met 1-1 gelijk tegen Duitsland. Een smet op de zege van Tsjechië was overigens het geblesseerd uitvallen van Kadlec.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties