Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tsjechische media beducht: 'Oranje symboliseert gloeiende lava dit EK'

Laatste update:

Met vier punten uit drie wedstrijden eindigde Tsjechië op de derde plaats in Groep D. Na een 0-2 zege op Schotland volgde een 1-1 gelijkspel tegen Kroatië en een 0-1 nederlaag tegen Engeland. "We beschouwen Nederland als een van de topteams en favorieten van het toernooi. Maar als wij optimaal presteren, kunnen wij het tegen iedereen opnemen. De wedstrijd zal uitwijzen of het een gelukkige loting was, of niet", heeft assistent-bondscoach Jiri Chytry reeds laten optekenen in de Tsjechische media.

Blesk lijkt niet ontevreden met Nederland als tegenstander. "De nationale ploeg eindigde als derde nadat het werd ingehaald door de Engelsen en Kroaten. Maar uiteindelijk staat het team er niet eens zo slecht voor. Ja, Nederland is groepswinnaar, maar Kroatië neemt het als nummer twee op tegen Spanje. En wat het nog interessanter maakt: de winnaar van de achtste finale neemt het in de kwartfinale op tegen de winnaar van de confrontatie tussen Wales en Denemarken. Echter, het overleven van de volgende ronde wordt een hele klus. Het land van Johan Cruijff en Marco van Basten ging fluitend door de groepsfase. Ze rekenden af met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië, scoorden acht keer en straalden plezier uit."

"Nederland was soeverein, maar de thuisomgeving heeft hen veel geholpen", doelt de Tsjechische trainer Miroslav Soukup, de coach van de Olympische ploeg van Irak, op de drie wedstrijden van Oranje in de Johan Cruijff ArenA. "Nederland had niet de moeilijkste weg naar de volgende ronde. Ja, Oekraïne scoorde twee keer in korte tijd, maar dat kwam misschien door onderschatting van Nederland. Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd. Als we de kwartfinale willen halen, dan zullen we een nog betere prestatie moeten leveren dan tegen Schotland", zo denkt Soukup. Ook de Tsjechische krant Deník ziet de ploeg van De Boer als favoriet: "Oranje won Groep C zonder ook maar een punt te verliezen en is duidelijk de favoriet. Nederland speelt samen met Italië tot nu toe het beste voetbal dit EK", zo klinkt het.

"We kunnen moeilijk doen over Tsjechië, maar dat is bij lange na niet meer het Tsjechië van Poborský, Koller en Rosicky", reageerde Pierre van Hooijdonk woensdagavond bij de NOS op de tegenstander van Oranje. André Ooijer haakte in en denkt niet dat Nederland Tsjechië zal onderschatten. "Wat mij betreft is dat niet mogelijk. Ik vind dat we een heel goede selectie hebben en denk dat we het op kunnen nemen tegen Duitsland of Portugal, maar we zitten wel aan de goede kant", aldus de oud-international.

-
Wie bereikt de kwartfinale?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
18
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
66
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties