Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuchel bekritiseerd voor opmerkelijke wissel: 'Een onzinnig idee!'

Laatste update:

In de studio van Sky Sports kon Gary Neville weinig begrip opbrengen voor de keuze van Tuchel om Mendy vlak voor de penaltyreeks te wisselen voor Kepa. "Ik hou er niet van om een doelman alleen voor een strafschoppenreeks in te brengen", zei de analist. "Ze weten natuurlijk dat Kepa uitstekende statistieken heeft als het om het stoppen van strafschoppen gaat maar ik begrijp het nog steeds niet. Mendy speelde uitstekend en heeft de hele wedstrijd reddingen verricht, hij zit in de wedstrijd, heeft het goede gevoel en is opgewarmd."

Jamie Redknapp kon de woorden van zijn collega-analist alleen maar beamen. "Ik vind het geen goed idee, het is een onzinnig idee", zei de voormalig middenvelder van Liverpool. "Het is onzin, hij kwam niet eens in de buurt van het stoppen van een strafschop." Volgens Jamie Carragher was de keuze van Tuchel om Kepa in de slotminuut van de verlenging in te brengen echter wel te billijken. "We moeten niet vergeten dat dit dezelfde beslissing was die Thomas Tuchel nam tijdens de Europese Super Cup en toen wist Chelsea de strafschoppenserie te winnen met Kepa op doel", doelt Carragher op het gewonnen duel met Villarreal.

Virgil van Dijk was een van de uitblinkers aan de kant van Liverpool. De verdediger werd alom geprezen in Engelse media voor zijn optreden in finale van de EFL Cup. The Express beloonde zijn spel met een 9. "Een moeiteloos en indrukwekkend optreden. Alles wat je verwacht van de heersende Nederlander. Een buitengewone prestatie." Van de Daily Mail krijgt de verdediger een 8. "Net zoals Thiago Silva aan de andere kant straalde hij klasse uit', schrijft de krant, die een 8 uitdeelt. 'Liverpool had flink wat geluk, maar de Nederlander deed helemaal niets verkeerd."

-

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
113
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties