Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuchel laat Lukaku buiten wedstrijdselectie voor topper tegen Liverpool

Laatste update:

Lukaku gaf drie weken geleden een interview aan Sky Italia, welke afgelopen donderdag werd gepubliceerd. "Fysiek ben ik helemaal in orde, ik voel me zelfs beter dan voorheen", aldus de centrumspits. "Ik heb in mijn twee jaar bij Inter hard gewerkt met onder meer voedingsdeskundigen, lichamelijk gaat het dan ook goed. Maar ik ben niet gelukkig bij Chelsea." Lukaku uitte kritiek op zijn manager Tuchel. "De coach heeft ervoor gekozen om een ander systeem te gaan spelen. Ik ben niet blij met de situatie, maar ik mag niet opgeven en ik moet hard blijven werken. Dat past bij een professional."

Meer: Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren

Tuchel was duidelijk niet gediend van die woorden van zijn pupil en liet dat merken tijdens de persconferentie vrijdag. De Duitse oefenmeester heeft er nu voor gekozen op de spits niet bij de selectie te halen. Lukaku was in zijn laatste twee wedstrijden trefzeker namens Chelsea, nadat hij enkele weken aan de kant stond met een blessure. Hoewel Lukaku gefrustreerd is sinds zijn terugkeer op Stamford Bridge, is hij niet van plan om een vroegtijdige breuk te forceren. Tuchel en Lukaku zouden intern hebben gesproken over het interview bij de Italiaanse zender.

"Ik ben verrast, want ik heb totaal niet het gevoel dat hij ongelukkig is, integendeel. Niemand bij ons was zich ervan bewust dat hij ongelukkig was", reageerde Tuchel op de uitbarsting van Lukaku. Ook Chelsea uitte zijn onvrede over de gang van zaken rond het interview. De ontmoeting met de Italiaanse televisie zou hebben plaatsgevonden op het privéadres van Lukaku, zonder Chelsea daarover in te lichten. Kai Havertz lijkt de meest aangewezen vervanger van Lukaku in de punt van de aanval.

-
Zou jij het terecht vinden als Lukaku wordt gepasseerd?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties