Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuchel radeloos na nieuwe nederlaag Chelsea en komt met opvallend excuus

Laatste update:

Ondanks het verlies tegen Arsenal, behoudt Chelsea de derde plaats in de Premier League. The Blues hebben nog steeds vijf punten voorsprong op Arsenal en Tottenham en bovendien een wedstrijd achter de hand. Chelsea werd vorige week op dramatische wijze uitgeschakeld tegen Real Madrid. De recente mindere vorm van Chelsea zorgt voor frustratie bij Tuchel.

"Hoe kun je één, twee of drie grote fouten maken in wedstrijden? Hoe is het mogelijk?", vroeg Tuchel zich na afloop van het duel met Arsenal tegenover BBC Sport hardop af. "Dat kan niet. We moeten een oplossing vinden. Die heb ik op dit moment niet. Het ligt volledig aan ons. Een aantal individuele fouten kom je niet meer te boven. Je kunt niet zomaar drie goals weggeven tegen Arsenal. Ik haat verliezen en drie keer verliezen in eigen huis is onacceptabel."

De Duitse oefenmeester vond dat het eerste doelpunt van Arsenal te wijten was aan de staat van het veld op Stamford Bridge. Een terugspeelpass van Andreas Christensen op Édouard Mendy was veel te kort, waardoor Nketiah kon profiteren. "Ik moet zeggen dat het veld hier moeilijk is om op te spelen", gaf Tuchel aan. "Het klinkt misschien als een excuus, maar het is een heel moeilijk veld dat we hier hebben. Het is niet in ons voordeel. De bal stuitert heel, heel onhandig voor de voeten van Andreas als hij die bal wil spelen."

-

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
7
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties