Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuchel: 'Ziyech had één keer getraind, dus we dwongen hem om te spelen'

Laatste update:

"Hij speelde geweldig", zo analyseert de Duitse oefenmeester het spel van Hudson-Odoi, die negentig minuten meedeed tegen Aston Villa. "Normaal had hij een helft of maximaal zestig minuten kunnen spelen. Dat was al meer dan wat de medische staf had geadviseerd. Maar hij was sterk op de trainingen, dus daarom wilde ik hem op het veld hebben. Hakim Ziyech had pas één keer getraind, Callum had tweeënhalve training meegedaan. Dus we hebben hem min of meer gedwongen om mee te spelen. Dat was een risico, omdat hij net terugkwam van een coronabesmetting."

Ziyech zat op Villa Park negentig minuten op de reservebank, nadat het vooraf al onzeker was of hij mee zou spelen vanwege een blessure. Ook Lukaku begon als reserve, nadat hij drie wedstrijden afwezig was geweest vanwege een coronabesmetting, en kwam in de rust in het veld, waarna hij één keer scoorde. "Ik had gevraagd of hij 45 minuten kon spelen. Dat was meer dan de medische staf had aangeraden, maar we vonden dat we dat risico konden nemen. Hij moet weer fit raken en dat is niet makkelijk. Als je het wedstrijdformulier bekijkt en alle namen leest, denk je misschien: iedereen is erbij, ze hebben een topselectie. Dat klopt, maar als je naar de details kijkt, zie je dat we enorme risico's nemen."

"Er bestaat geen twijfel dat Lukaku enorm belangrijk is voor ons", zo tekent Goal op uit de mond van Tuchel. Hij verloor tijdens het duel met Aston Villa ook N'Golo Kanté en Thiago Silva met blessures. Het lijkt erop dat Tuchel geen beroep kan doen op het duo in de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, die woensdag op het programma staat. "N'Golo heeft op dezelfde plek last als tijdens de wedstrijd tegen Juventus. Thiago heeft last van zijn hamstrings. Hopelijk is hij eruit gegaan voordat het een blessure werd. We zullen proberen weer een sterke selectie samen te stellen voor woensdag."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties