Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tumultueuze pot in de Copa Libertadores: speler verlaat veld met bebloed hoofd

Laatste update:

Het was een heetgebakerde wedstrijd donderdagnacht in Rosario. De eerste groepswedstrijd tussen Rosario en Peñarol was al voor het eerste fluitsignaal had geklonken behoorlijk onrustig.

De thuisfans verscheurden hekken en gooiden deze vervolgens naar meegereisde supporters van de Uruguayaanse topclub. Er raakten geen mensen gewond bij deze gewelddadige acties.

Na de wedstrijd gebeurde dat wel. Ondanks dat Rosario de wedstrijd met 1-0 won, waren de emoties hooggespannen op de tribune na het laatste fluitsignaal. De spelers van Peñarol liepen naar het vak met uitsupporters, om de meegereisde supporters te bedanken voor hun support, toen er plots vanuit het thuisvak met projectielen werd gegooid.

Vuurwerk en stenen vlogen de spelers om de oren totdat een van deze stenen op het hoofd van linksback Olivera belandde. Zwaar gehavend ging het slachtoffer met een bebloed gezicht naar de grond, waarna hij vervolgens flink door het lint ging jegens de boosdoener.

De woedende Olivera moest met man en macht worden tegengehouden door zijn teamgenoten, voordat de president van Peñarol het veld op sprintte om de speler tot kalmte te manen. Olivera verloor vervolgens zo veel bloed dat hij zelfs flauwviel, maar de speler was snel weer bij kennis. Voor scans werd de speler wel naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Meer dan een flinke schaafwond op het gelaat van Olivera heeft de steen niet aangericht.

Reactie Olivera


Olivera heeft inmiddels via Instagram alweer van zich laten horen: "Het gaat goed met me! Bedankt voor alle berichten. Afgezien de hoofdpijn en de hechtingen, is alles in orde", neemt Olivera de bezorgdheid weg. "Ik ben woedend op de manier waarop onze supporters zijn behandeld", voegt het slachtoffer daar nog aan toe. Rosario heeft de dader inmiddels opgespoord en hem een stadionverbod opgelegd.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties