Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkije en Italië beginnen teleurstellend; Tadic matchwinner

Laatste update:

Turkije - Rusland 1-2
Turkije moest het WK van afgelopen zomer na een kansloze kwalificatiecampagne aan zich voorbij laten gaan, terwijl Rusland op het mondiale eindtoernooi juist verraste door de kwartfinales te halen. De Turken wilden zich op positieve wijze tonen aan het eigen publiek, maar het waren de bezoekers die na een klein kwartier voetballen de leiding namen in Trabzon. Een voorzet van Mário Fernandes vanaf de rechterflank werd onderweg tot tweemaal toe met het hoofd verlengd, waarna Denis Cheryshev op geweldige wijze binnen volleerde. Turkije kende zo een valse start, maar het team van Lucescu deed op slag van rust wat terug.

Na zwak uitverdedigen van de Russen vuurde Serdar Aziz vanaf een meter of vijftien de gelijkmaker tegen de touwen. Turkije kon de kleedkamer halverwege zodoende met een goed gevoel opzoeken, maar luttele minuten na de onderbreking ging het achterin opnieuw fout bij de thuisploeg. Artem Dzyuba ontsnapte na een pass van Yury Gazinsky aan de buitenspelval en rondde oog in oog met doelman Serkan Kirintili vervolgens koelbloedig af. Turkije voerde de druk daarna op, maar kon uiteindelijk geen gelijkmaker meer forceren, mede doordat Hakan Calhanoglu van dichtbij op Andrey Lunev stuitte en ook een afstandsschot van Cengiz Ünder de Russische doelman niet kon verschalken.

Italië - Polen 1-1
Polen had al na zes minuten voetballen op voorsprong kunnen komen. Piotr Zielinski werd alleen voor Gianluigi Donnarumma gezet door Robert Lewanowski, maar de middenvelder stuitte vervolgens van dichtbij op de Italiaanse doelman. Italië was in de eerste helft zichtbaar zoekend. Het bezoek werd nauwelijks in de problemen gebracht en kwam op slag van rust verdiend op voorsprong. Lewandowski legde de bal bij de tweede paal neer, waarna Zielinski hard raak schoot.

Mario Balotelli kon bij Italië rekenen op een basisplaats, maar de spits van OGC Nice kreeg in de eerste helft geen poot aan de grond en werd kort na de onderbreking ook naar kant gehaald door Mancini. Polen hield daarna betrekkelijk eenvoudig stand, maar een kwartier voor tijd ging het toch mis voor het elftal van nieuwbakken bondscoach Jerzy Brzeczek. Jorginho zorgde vanaf de strafschopstip voor de gelijkmaker, nadat Jakub Blaszczykowski een overtreding had begaan op Federico Chiesa.

Litouwen - Servië 0-1
Dusan Tadic nam in Vilnius het enige doelpunt van de avond voor zijn rekening. De sterspeler van Ajax benutte op slag van rust een strafschop en bracht Servië zo een de leiding. In de slotfase van het duel mocht Tadic opnieuw aanleggen vanaf elf meter, maar ditmaal zag hij zijn poging gekeerd door Ernestas Setkus. Servië gaf de voorsprong echter niet meer uit handen en beleefde zo een prima start in Groep 4 van Divisie C. Maandagavond spelen de Serviërs op eigen veld tegen Montenegro.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties