Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkije faalt en lijkt streep door derde WK op rij te moeten zetten

Laatste update:

Turkije moest winnen om nog een serieuze kans te maken op plaatsing voor het WK, maar kwam dus bedrogen uit. De ploeg van Abdullah Avci begon zeer aanvallend in het Sükrü Saracoglu Stadion en de bezoekers, die zich terugtrokken op eigen helft, werden bij balbezit steevast uitgefloten door de circa 50.000 thuisfans. Echt gevaarlijk werd het gastland niet en na een kwart wedstrijd spelen was Hongarije erg dicht bij de openingstreffer. Onur Kivrak redde fantastisch op een kopbal van Vilmos Vanczák en in de rebound raakten de Magische Magyaren de deklat.

Vanczák sticchte even later andermaal gevaar voor het vijandelijke doel, maar Turkije was behoudens die momenten de betere partij in Istanbul. De prima spelende Alper Potuk bracht op slag van rust bijna Burak Yilmaz in stelling en de middenvelder was zelf ook al gevaarlijk geweest met twee afstandsschoten. Burak mikte nog een keer net naast en trof in de korte hoek doelman Gábor Király. Turkije was wel beter, maar kwam na rust, vermoedelijk door de spanning, minder goed voor de dag.

Tamás Hajnal mikte net naast en Hongarije voerde de druk flink op. Toch kwam Turkije na een uur op voorsprong; Burak kopte een voorzet van Arda Turan hard achter Király. Het stadion ontplofte, maar twintig minuten voor tijd kwam het bezoek alweer langszij. Na een fout van verdediger Semih Kaya kon invaller Dániel Böde van dichtbij profiteren: 1-1. Beide partijen kregen hierna nog goede kansen, onder anderen Ádám Szalai dacht de winnende nog te kunnen maken met een kopbal. Het bleef echter bij een remise.

-
Plaatst Turkije zich voor het WK van 2014?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties