Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkije krijgt ervan langs na EK-start: 'Hebben we ze wel geanalyseerd?'

Laatste update:

Fanatik schrijft dat aanvoerder en spits Burak Yilmaz in de steek gelaten werd. "Het was de slechtste wedstrijd in lange tijd", stelt Umut Eken, journalist van Fanatik. "We speelden heel slecht en konden niet reageren. Ik weet niet of het aan de keuzes van de bondscoach lag, maar met deze spelopvatting sluipt er vanzelf slordigheid in de ploeg. Natuurlijk is Italië een geweldig elftal, maar hebben we ze überhaupt geanalyseerd? Dit is niet ons karakter, we zouden niet zo moeten spelen. Het is niet zo dat Italië ons dwong zo te spelen, dat was een uitgedacht plan."

"We zijn nooit in staat geweest om onze potentie te laten zien. Misschien hebben de spelers een wedstrijd gespeeld die ze zo snel mogelijk willen vergeten. Zeg me één speler die goed gespeeld heeft. Ik denk dat we alleen succes kunnen hebben als we onze volle potentie benutten" zo analyseert oud-voetballer Erman Özgür in Tivibuspor. Metin Tekin, voormalig speler van onder meer Besiktas en in het verleden werkzaam als assistent bij de nationale ploeg van Turkije, is in gesprek met Hürriyet - dat schrijft over een toch 'verrassende nederlaag' - genadiger.

"We zullen hiervan moeten leren, maar de volgende wedstrijden zijn tegen Wales en Zwitserland. Die zitten niet op het niveau van Italië. Ik wist niet dat zij zó sterk waren. Geen team, zelfs Frankrijk niet, heeft dit tegen ons kunnen doen. We hebben één schot op doel geleverd, Italië 24", aldus Tekin. Ook oud-international Tumer Metin roemt Italië. "We hebben tegen een van de favorieten verloren. Dat kan, maar we hadden een slechte dag. We konden niet opbrengen wat nodig is in zo'n wedstrijd."

"We kwamen niet onder de druk van Italië uit en we speelden ze in de kaart met fouten. Na de tweede goal waren we mentaal en fysiek gebroken. Italië was superieur. We hadden geen antwoord op hun snelheid en techniek. We hebben verloren van een beter team, zo eerlijk moeten we zijn", zo luidt de verklaring van Günes na de nederlaag tegen Italië. "Hoe beter Italië werd, des te meer liepen wij achter de feiten aan. We hadden de punten goed kunnen gebruiken, maar zelfs als we hadden gewonnen, waren we er nog niet geweest. Dit maakt de uitdaging wel groter, dat is duidelijk. We hebben nog twee wedstrijden te gaan en die willen we allebei winnen."

Zijn collega Roberto Mancini toonde zich voor de camera van Rai Sport tevreden met het resultaat tegen Turkije. "We hebben goed gespeeld. In de eerste helft kregen we het niet voor elkaar om te scoren en hadden we het niet makkelijk. Het is toch de eerste wedstrijd en Turkije heeft een sterke ploeg. De beslissing viel toen we het tempo opvoerden, waardoor we telkens de vrije man wisten te vinden. Deze start geeft ons en alle Italianen een zeer goed gevoel, ik hoop dat er meer van dit soort avonden volgen."

-
Zie jij Turkije de groepsfase overleven?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
7
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties