Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkije polst Jong Oranje-aanvaller: 'Ze willen mij er graag bij hebben'

Laatste update:

"Het is een moeilijke keuze", erkent de aanvaller van Jong Oranje in een uitgebreid interview met De Telegraaf. "Ik ben aan het begin van het seizoen benaderd door Turkije en heb onder meer met de bondscoach (Senol Günes, red.) gesproken. Ze willen mij er graag bij hebben, maar ik heb bedenktijd gevraagd. Ik ben er nog niet uit. Ik wil er goed over nadenken, want de keuze zal bepalend zijn voor de rest van mijn carrière." Kadioglu debuteerde in 2018 in Jong Oranje en staat inmiddels op veertien interlands in het elftal van bondscoach Erwin van de Looi.

Mocht Kadioglu uiteindelijk toch voor Turkije kiezen, dan komt hij naar eigen zeggen in een sterk elftal terecht. "Ze hebben zich in een poule met wereldkampioen Frankrijk als groepswinnaar geplaatst (voor het EK, red.). Dat geeft aan hoe sterk ze zijn", waarschuwt de buitenspeler, die bij Fenerbahçe met enkele Turkse internationals samenspeelt, het Nederlands elftal. "Het is een mix van ervaren spelers en een paar zeer grote talenten", zegt Kadioglu over de tegenstander van Nederland van woensdag in Istanbul.

Kadioglu, zondag invaller in de uitwedstrijd tegen koploper Besiktas (1-1), zag in de afgelopen jaren de nodige talenten naar de Europese topcompetities vertrekken. "Merih Demiral speelt bij Juventus, Cengiz Ünder en Caglar Soyuncu komen uit voor Leicester City en Ozan Kabak voor Liverpool. Maar ook aanvoerder Burak Yilmaz van Lille OSC en Hakan Calhanoglu van AC Milan staan bij topclubs onder contract", aldus de flankspeler van Jong Oranje.

UEFA U21 Championship
Roemenië U21
1 - 1
Nederland U21
Voor welk land kan Ferdi Kadioglu het beste kiezen?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
1
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties