Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turks clubvoetbal beleeft na 65 jaar ongekend historisch dieptepunt

Laatste update:

Trabzonspor - FC Kopenhagen 0-0 (1-2 in heenduel)
Trabzonspor begon goed aan de wedstrijd, die onder leiding stond van Danny Makkelie. Andreas Cornelius werd na twintig minuten gevaarlijk en was dicht bij de openingstreffer. De Deense spits kon een voorzet van Jens Larsen bijna binnen koppen, maar doelman Mathew Ryan bracht met een snelle reflex redding. Cornelius was halverwege de tweede helft opnieuw dichtbij, maar zijn poging ging net langs de paal. Stefano Denswil, basisspeler bij Trabzonspor, zag daarna ook nog een gevaarlijke kopbal gekeerd worden.

In de slotfase schoot Anastasios Bakasetas nog rakelings over voor de thuisploeg. Trabzonspor was de bovenliggende partij in de beslissende wedstrijd, maar ziet FC Kopenhagen, waar Kevin Diks startte, naar de groepsfase van de Champions League gaan.

Dinamo Zagreb - Bodø/Glimt 4-1 (0-1 in heenduel)
De ploeg uit Kroatië schoot uit de startblokken. Na vier minuten lag de openingstreffer al in het net. Mislav Orsic kreeg de bal met een gelukje voor zijn voeten nadat zijn schot in eerste instantie geblokt werd en kon daarna van dichtbij hard binnen schieten: 1-0. Een half uur later verdubbelde Bruno Petkovic met een prachtige omhaal de score. De Kroaat nam de bal aan en bedacht zich geen moment: 2-0. Bodø/Glimt kwam in de zeventigste minuut terug in de wedstrijd via Albert Grønbak, die zich met een knappe actie vrijspeelde en doelman Dominik Livakovic passeerde: 2-1.

In de verlenging die volgde voorkwam Dinamo in de 116e minuut een strafschoppenserie. Josip Drmic bleef bij een snelle uitbraak ijzig kalm, haalde de bal onder zijn voet vandaan en schoot van grote afstand in het vrijwel lege doel: 3-1. Dinamo counterde in de absolute slotfase via Petar Bockaj naar 4-1.

Meer nieuws

'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
0
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
23
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
28
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties