Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse aanvaller van 13 miljoen scoort onder toeziend oog van Ajax en Huntelaar

Laatste update:

Galatasaray had vrijdag geen kind aan Kayserispor, dat met 6-0 op de broek kreeg in het Nef Stadyumu. Aktürkoglu ontpopte zich tot een van de uitblinkers bij Cimbom, door de 1-0 van Mauro Icardi voor te bereiden en zelf de 5-0 tegen de touwen te schieten. Huntelaar zag dat alles tevreden aan in het bijzijn van onder meer Henk Veldmate en Adrie Koster. Zij zouden in Aktürkoglu een potentiële versterking zien voor komend seizoen.

De 24-jarige vleugelaanvaller maakt een prima seizoen door in Turkije en was al goed voor acht treffers en vier assists in 26 competitiewedstrijden. Bij Ajax renderen de vleugels juist nog niet zoals gewenst. Steven Bergwijn is al lang niet de oude meer, terwijl Mohammed Kudus van origine meer een nummer 10 is. Francisco Conceição levert nog te weinig rendement en Dusan Tadic wordt meer gezien als spits. Vandaar dat de naam 'Aktürkoglu' op tafel is komen te liggen.

Volgens Transfermarkt wordt de negentienvoudig Turks international momenteel op een marktwaarde van dertien miljoen euro getaxeerd. Nelsson en Boey vertegenwoordigen een soortgelijk bedrag. Ook voor hen zat de Ajax-delegatie op de tribune: de respectievelijk centrumverdediger en rechtsback van Galatasaray hielden probleemloos de nul tegen de nummer zeven van de Süper Lig.

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
9
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
16
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
28
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties