Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse bond ontslaat Senol Günes na afgang tegen Oranje

Laatste update:

Turkije ging aan kop in de WK-kwalificatie en hoopte de eerste plaats dinsdag te verdedigen in de Johan Cruijff ArenA. Het Nederlands elftal van Louis van Gaal was echter veel te sterk en kwam al binnen een minuut op voorsprong. Door onder meer drie doelpunten van Memphis Depay won Oranje met 6-1 en nam het de koppositie over. Turkije zakte af naar de derde plaats, daar het ook is ingehaald door Noorwegen.

Günes stond 32 wedstrijden aan het roer bij de Turkse ploeg. Hij behaalde daarin vijftien overwinningen, speelde tien keer gelijk en ging zeven keer onderuit. Vrijdagmiddag laat de Turkse bond middels een persbericht weten dat de samenwerking met de trainer is verbroken. Een opvolger is nog niet gevonden.

Het ontslag van Günes komt niet uit de lucht vallen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Nederland was de druk op de schouders van de trainer al gegroeid na het 2-2 gelijkspel tegen Montenegro. Günes, ex-trainer van onder meer Trabzonspor, Bursaspor en Besiktas, was sinds 2019 de Turkse bondscoach.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
27
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
345
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties