Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse bondscoach noemt twee toplanden die hij 'liever had dan Nederland'

Laatste update:

In de Turkse media laat Günes na afloop van de loting weten erg op te zien tegen Nederland als tegenstander. "Het was duidelijk dat we ook zware tegenstanders zouden krijgen", begint de keuzeheer. "Maar wat mij betreft waren we bij een land als Frankrijk, Kroatië of Denemarken in de groep gekomen. Zelfs Duitsland en Portugal had ik nog liever gezien." Verder markeert de oefenmeester ook Noorwegen als 'sterke ploeg' en benadrukt hij dat Turkije bovendien al een keer verloren heeft van Letland.

Günes schat Oranje hoog in vanwege de vorm, maar ook vanwege het feit dat het Nederlands elftal afwezig was op het vorige WK. "Nederland heeft de afgelopen tijd goed gespeeld en ze willen weer naar het WK. Dat hebben ze ook nodig." Hoewel voor de bondscoach niet het gewenste resultaat uit de kokers is gekomen, blijft hij hoop houden. "Ons doel is plaatsing voor het WK, we moeten iedereen verslaan die we tegenkomen."

De laatste keer dat Turkije zich plaatste voor het eindtoernooi was in 2002. Destijds was de halve finale het eindstation, nadat er met 1-0 verloren werd van Brazilië. Na vier gemiste WK's hoopt Günes er in 2022 wel weer bij te zijn. "We zijn er een lange periode niet bij geweest en alle tegenstanders in deze groep zijn krachtig. Ik verwacht dat we gaan strijden met Noorwegen en Nederland; met die landen moeten we gaan uitmaken wie zich plaatst", zo besluit Günes.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties