Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Turkse club meldt zich voor De Jong; vraagprijs blijkt struikelblok'

Laatste update:

De werkgever van onder anderen Robin van Persie en Gregory van der Wiel zou echter niet bereid zijn om aan de vraagprijs van acht miljoen euro te voldoen en bovendien is het maar de vraag of De Jong zelf wel naar Aziatisch Istanbul wil. De zesvoudig international van Oranje heeft nog een contract tot de zomer van 2020 bij Newcastle en hoeft dus niet per se weg.

De Jong zei in mei nog tegen FOX Sports dat hij niet zeker weet of hij volgend seizoen voor Newcastle speelt. "Als de club zegt dat ik verkocht of verhuurd mag worden, moet ik kijken naar de mogelijkheden. Ik ken Nederland natuurlijk en Ajax zal altijd een optie blijven. Peter Bosz? Ik heb hem wel eens gesproken, maar nog nooit onder hem gewerkt. Volgens mij houdt hij van goed voetbal en verzorgd spel. Dat past bij mij."

Zou Fenerbahçe een geschikte club voor Siem de Jong zijn, denk je?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties