Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Turkse grootmacht scout Heerenveen-smaakmaker van vier miljoen'

Laatste update:

Een delegatie van De Zwarte Adelaars zou de Turkse Nederlander al enkele keren hebben bekeken. Turkse media gaan ervan uit dat Basacikoglu ongeveer vier miljoen euro moet kosten. Hans Vonk, directeur voetbalzaken van Heerenveen, geeft bij Voetbal International aan dat Besiktas zich nog niet officieel heeft gemeld. De eerder genoemde Turkse website stelt echter dat Besiktas al wel met Heerenveen om de tafel heeft gezeten.

Basacikoglu, die ook gevolgd zou worden door Galatasaray, was dit seizoen goed voor vier doelpunten en vier assists in achttien wedstrijden.Trainer Marco van Basten zou in de winterse transferperiode overigens hebben aangegeven dat de linksbuiten absoluut niet verkocht mocht worden. Basacikoglu heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract tot 2016 met een optie op twee extra seizoenen.

Denk jij dat Bilal Basacikoglu volgend seizoen nog bij sc Heerenveen speelt?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
5
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties