Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse media: Eljero Elia kan ook kiezen voor gevoelige overstap

Laatste update:

Elia werd met Basaksehir onlangs voor het eerst in de clubhistorie kampioen van Turkije. De ervaren aanvaller, die het afgelopen seizoen een rol in de marge speelde, beschikt over een aflopend contract en gaat in september transfervrij vertrekken. Een overgang naar Fenerbahçe zou gezien de rivaliteit met stadsgenoot Basaksehir gevoelig liggen, maar Elia heeft ook andere opties.

Vanuit de Nederlandse Eredivisie kreeg Elia al aanbiedingen van zijn oude clubs FC Twente en ADO Den Haag, terwijl Arjen Robben hem voorzichtig polste voor een transfer naar FC Groningen. Daarnaast kan de voormalig Oranje-international volgens Sky Italia bij een onbekende club uit de Serie A aan de slag. Elia beraadt zich op zijn toekomst, maar neemt pas aan het einde van het seizoen een beslissing.

De buitenspeler speelt met Istanbul Basaksehir in augustus tegen FC Kopenhagen in de achtste finale van de Europa League. Basaksehir verdedigt in Denemarken een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. In een eventuele volgende ronde is waarschijnlijk Manchester United de tegenstander, dat op bezoek bij LASK met 0-5 won, waardoor de return in Engeland een formaliteit is.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
18
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties