Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turkse pogingen voor Ibrahimovic en Robben eindigden zonder succes

Laatste update:

Yildirim claimt althans in de Turkse pers dat zijn stadsgenoot zonder succes navraag deed naar Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits is de dertig allebei (ruim) voorbij en geldt als een echte internationale ster: Galatasaray zag het volgens de informatie van Yildirim absoluut zitten de aanvaller naar Istanbul te halen. "Een maand geleden heeft Galatasaray met Ibra gesproken", geeft Yildirim dinsdag aan.

"Maar hij heeft nog een contract voor een jaar bij Paris Saint-Germain", voegt de preses van de Turkse topclub eraan toe. "Onze sportief directeur heeft Mino Raiola gebeld en hem gevraagd wat Ibrahimovic' situatie in Frankrijk was, maar Raiola zei dat als Ibrahimovic weg zou gaan, hij bij ons aan de slag zou gaan, bij Fenerbahçe, en niet bij Galatasaray", klinkt het. Yildirim zegt ook dat Paris Saint-Germain graag langer door wil met de spits.

Hij zegt bovendien dat hij vermoedt dat AC Milan nog betere papieren heeft. "Zo'n overstap is goed mogelijk. Ik weet niet wat er volgend jaar met hem gaat gebeuren, misschien komt hij wel naar ons. We hebben zelf overigens met Bayern München gesproken over Arjen Robben, maar die wilden hem niet verkopen", aldus Yildirim. De 31-jarige aanvaller heeft nog een contract tot 2017 in de Allianz Arena en verhuisde dus, net als Ibrahimovic, niet van zijn huidige club naar de Süper Lig.

Denk jij dat een van beiden in de toekomst toch in Turkije zal spelen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
38
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties