Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tussenpaus op ramkoers bij NAC na weigeren samenwerking met Hyballa'

Laatste update:

Volgens BN DeStem zit Weijs thuis en weigert hij om op het trainingsveld van Jong NAC te verschijnen. De voormalige tussenpaus liet in januari al opmerken dat hij geen liefhebber is van de werkwijze van Hyballa. Desondanks volgde er een gesprek tussen Weijs en technisch manager Tom Van Den Abbeele en algemeen directeur Luuc Eisenga. Hyballa was hierbij ook aanwezig. Al snel werd duidelijk dat Weijs zich niet wenste te conformeren aan de Duitse trainer, waardoor volgens bovengenoemde krant een vertrouwensbreuk is ontstaan.

Weijs wil liever niet ingaan op details omtrent de impasse die is ontstaan bij NAC. "Omdat er een situatie is ontstaan waar ik niks over kan zeggen", zo vertelt hij aan BN DeStem. Volgens de NAC-directie heeft Weijs zelf besloten om een stap terug te doen naar Jong NAC. "Die uitspraken zijn voor hun rekening, dat is de lezing die de club naar buiten brengt. Prima dat er hoor en wederhoor wordt toegepast, maar ik kan er niks over zeggen."

Volgens Weijs staat er in zijn contract dat hij assistent-trainer is. Dat geeft nu moeilijkheden, daar hij geen vertrouwen lijkt te hebben in een samenwerking met Hyballa. Weijs zou in januari al hebben aangegeven dat hij een voorkeur had voor de komst van Kees van Wonderen. De leiding van NAC sprak ook met de voormalige assistent-bondscoach van Oranje, maar zag geen heil in een dienstverband van de oud-speler in Breda. Korte tijd later werd Hyballa vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer. De beleidsbepalers van NAC vinden ook niet dat Weijs zeggenschap heeft over de aanstelling van een oefenmeester voor het eerste elftal.

Meer nieuws

Galatasaray klaagt Fenerbahçe-spelers Oosterwolde en Kadioglu aan na wangedrag
0
Twee Nederlanders opgenomen in Team van het Jaar van de Europa League
2
'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
5
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
18
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
2
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties