Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tussenstap Depay en Wijnaldum kan ook zijn dat ze nog bij PSV blijven'

Laatste update:

De voormalig topvoetballer adviseert het tweetal om niet meteen de transfer te maken naar een absolute topclub, maar eerst een tussenstap te maken. "Die tussenstap van Depay en Wijnaldum kan ook zijn dat ze nog een jaar bij PSV blijven. Doordat ze in Champions League gaan spelen, zou dat toch weer een niveau hoger zijn", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

De Kromme sluit niet uit dat PSV er komend seizoen, mét Depay en Wijnaldum, in slaagt om de groepsfase op het miljoenenbal te overleven. "Met een beetje gunstige loting moet dat kunnen. Ik begrijp ook wel dat het bijzonder is als de telefoon gaat en er wordt gezegd: je spreekt met Real Madrid. Het valt niet mee om dat te weerstaan en dan even door te denken. Maar die jongens hebben ook de slechte voorbeelden van de laatste jaren gezien", doelt Van Hanegem op onder meer Marco van Ginkel, die van Vitesse overstapte naar Chelsea, maar daar amper aan de bak kwam en momenteel op huurbasis voor AC Milan uitkomt.

-
Denk je dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum bij PSV blijven?

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
7
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
14
Tweede afvaller voorselectie Nederland lijkt bekend: 'Daar was niet op gerekend'
49
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
21
'Transfervrije Ángel Di María gaat na de Copa América bij twee clubs tekenen'
7
Rentree van Joshua Brenet kwestie van tijd: 'Een uitstekende speler'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties