Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tuttosport pakt uit richting Marco van Basten: 'Je zit verkeerd'

Laatste update:

"De Ligt is een centrale verdediger en hij moet meer leiding geven", zo oordeelde Van Basten na afloop van de tweede groepswedstrijd van Oranje op het EK. "Of Stefan de Vrij moet met zijn man mee, of hij moet zelf mee, of hij moet stappen", kreeg de mandekker als advies mee. "Je moet je laten horen, laten gelden. Want jij moet de verdediging leiden. Hij loopt gewoon achter zijn man aan en laat een gapend gat achter. De Ligt is naar Italië gegaan om te leren verdedigen, maar ik denk dat hij weinig heeft opgestoken daar."

Tuttosport pakt dinsdag groot uit met een verhaal over de kritieken van Van Basten aan het adres van De Ligt onder de titel 'Sorry Van Basten, maar je zit verkeerd over De Ligt'. "De Ligt is nog heel erg jong, maar hij heeft een geweldige potentie", vertelt Franco Baresi, die tussen 1977 en 1997 het shirt van AC Milan droeg. "Hij heeft al in de belangrijkste competities gespeeld en heeft alles in zich. Kracht, persoonlijkheid, snelheid, uitstraling. Misschien moet hij meer nadenken over zijn acties in plaats van te spelen op instinct, maar we zijn hier allemaal op afgestraft toen we jong waren. Van Basten kennende wilde hij de speler alleen maar stimuleren."

Van Basten is hard: 'Ik denk dat De Ligt weinig heeft opgestoken daar'

Marco van Basten was na afloop van de 2-0 overwinning van Oranje op Oostenrijk kritisch op Matthijs de Ligt.Lees artikel

De Ligt nam het commentaar van Van Basten ter harte en zei het mooi te vinden dat 'meneer Van Basten' hem van dergelijke kritiek voorzag. "Over De Ligt valt niet te twisten, hij heeft een enorm potentieel en is nog erg jong", doet ook Fabio Capello zijn zegje over de ontwikkeling van De Ligt. "Elke coach brengt iets over op een speler, sommigen meer, anderen wat minder. Allegri zal erg belangrijk zijn voor De Ligt." Capello had als trainer de verantwoordelijkheid bij onder meer AC Milan, Real Madrid, Juventus en Engeland en maakt zich geen enkele zorgen over de toekomst van De Ligt.

De Ligt reageert op 'meneer Van Basten': 'Ik ben blij met de kritiek'

Matthijs de Ligt was blij met de kritieken van 'meneer Van Basten'.Lees artikel

Ook Giuseppe Bergomi wordt door Tuttosport gevraagd naar zijn mening. De voormalig centrumverdediger van Internazionale is van mening dat De Ligt veel heeft geleerd van Maurizio Sarri en Andrea Pirlo. "Qua kenmerken zal hij nooit een Bonucci worden en in een verdediging met drie man zal hij niet in het centrum kunnen spelen zoals bij het Nederlands elftal. Maar hij is goed met zijn tackle, snel, fysiek sterk. Je gaat na dit seizoen zien wat voor een sprongen hij heeft gemaakt onder Massimiliano Allegri. Hij werkt veel op de trainingen met situaties als één tegen één, twee tegen twee, in ondertalsituaties. Je mag niet vergeten dat De Ligt geboren is in 1999, maar nu al een van de besten ter wereld is."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties