Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tv-programma in Uruguay: Ajax biedt volgende week op Luis Suárez

Laatste update:

De toekomst van Suárez was zondag onderwerp van gesprek in het praatprogramma van tv-zender Teledoce in Uruguay. De bekendste voetballer uit het Zuid-Amerikaanse land heeft een contract tot medio 2021, maar in Spanje wordt al rekening gehouden met een vertrek in deze zomer. Spaanse media meldden eerder deze week al dat Barcelona nog geen aanstalten heeft gemaakt om de verbintenis van Suárez, die in januari 34 jaar wordt, te verlengen en het ligt dan ook voor de hand dat de wegen binnen nu en een jaar gaan scheiden.

Heimir Hallgrimsson wil rentree Luis Suárez bij Ajax dwarsbomen

Ajax is niet de enige club met belangstelling voor Luis Suárez.Lees artikel

Donderdag verzekerde beIN Sports nog dat Suárez zijn loopbaan ook in Qatar kan vervolgen. Al-Arabi zou contact hebben gezocht met het management van de aanvaller. Uit de eerste contacten tussen het kamp-Suárez en Al-Arabi zou zijn gebleken dat het niet alleen om oriënterende interesse gaat: de Qatarese club zou ook naar de financiële voorwaarden bij een eventuele transfer hebben gevraagd. Het is onwaarschijnlijk dat Al-Arabi in staat is om het huidige salaris van Suárez, vijftien miljoen euro netto op jaarbasis, te evenaren. Hetzelfde geldt logischerwijs voor Ajax.

Bij Ajax is de rentree van Suárez altijd een serieuze optie geweest. De spits maakte tussen 2007 en 2011 furore bij Ajax en verdiende halverwege het seizoen 2010/11 een transfer naar Liverpool. "Maar dan moet alles passen", gaf Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. een jaar geleden aan. "Barcelona mag niet te veel voor hem vragen, de speler zelf zal salaris moeten inleveren en Ajax moet voorin een vacature hebben. Al zal de deur voor hem altijd open staan. Zo kan hij zijn woorden graag bij Ajax terug te keren waarmaken."

Zie je Luis Suárez terugkeren naar Ajax?

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
16
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties