Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

TV3: Ronald Koeman ook volgend seizoen trainer van Barcelona

Laatste update:

Terwijl veel van zijn spelers interlandverplichtingen hebben, is Koeman dinsdag in het Camp Nou om de tafel gegaan met voorzitter Laporta, de nieuwe voetbaldirecteur Mateu Alemany en technisch secretaris Ramón Planes. In het recente gesprek sprak het bestuur zijn volste vertrouwen uit in Koeman. De clubleiding is erg tevreden over de verrichtingen van de oefenmeester en verzekerde dat Koeman, mits hij dat zelf ook wil, volgend seizoen de trainer is. Maandag ging Koeman al om de tafel met vicepresident Rafael Yuste en met Planes; in dat gesprek kreeg hij eenzelfde boodschap te horen.

In het afgelopen weekend berichtten media in Catalonië al dat Barcelona geen plannen heeft om afscheid te nemen van Koeman, nadat duidelijk werd dat de spelersgroep positief is over hem. De 'zwaargewichten' binnen de kleedkamer zouden Laporta onlangs hebben verwittigd dat ze het nieuwe seizoen willen ingaan met Koeman als hoofdtrainer. Ze lijken daarmee dus op één lijn met de clubleiding te zitten. De Nederlander tekende bij zijn komst een contract tot medio 2022.

'Zwaargewichten bij Barcelona komen op voor geliefde Ronald Koeman'

Spelers van Barcelona zijn erg te spreken over de werkwijze van Ronald Koeman.Lees artikel

Met name in de afgelopen maanden is de stemming binnen de selectie goed, mede door de positieve resultaten van Barcelona in competitieverband. Door de positieve resultaten van de afgelopen maanden droomt Barcelona weer van de landstitel en de eindzege in de Copa del Rey. Volgens TV3 is er intern ook gesproken over zomerse transfers. Het budget is beperkt, maar Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Eric García hebben allemaal een aflopend contract bij hun club en zijn daardoor nadrukkelijk in beeld. Bovendien zijn de pijlen erop gericht op Lionel Messi te laten bijtekenen. Koeman wil graag actief betrokken worden bij het transferbeleid en bij onderhandelingen met potentiële nieuwe spelers, aldus de tv-zender.

Barcelona doet er goed aan om door te gaan met Ronald Koeman

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties