Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tévez bij terugkeer belangrijk in topper, Van der Vaart redt punt

Laatste update:

Manchester City - Chelsea 2-1
Het waren de Spanjaarden die in de openingsfase zorgden voor het gevaar. Namens Manchester City schoot David Silva in kansrijke positie over, terwijl Juan Mata aan de andere kant (na een prima pass van Fernando Torres) hetzelfde deed. Samir Nasri beëindigde met een schot op de lat de levendige openingsfase; daarna werd het een stuk saaier en duurde het lang voordat er weer een kans te noteren viel. City-spits Mario Balotelli kreeg hem, na een goed halfuur, op het moment dat Tévez (onder een warm applaus) van de reservebank werd gestuurd om te gaan warmlopen. De flamboyante Balotelli kreeg de bal zomaar in de voeten gespeeld door Frank Lampard en kon alleen op Petr Cech af, maar hij schoof het ding via de vingertoppen van de sluitpost voorlangs.

Het waren the Citizens die na de onderbreking beter uit de startblokken kwamen, zo belandde een voorzet van Nasri op de lat en volleerde Sergio Agüero de rebound over, maar het was Chelsea dat op voorsprong kwam. Gary Cahill zag zijn inzet van richting veranderd worden door Yaya Touré en daardoor was doelman Joe Hart geklopt: 0-1. Voor het eerst sinds januari 2011 stond Manchester City in eigen huis op achterstand. De ploeg moest achtervolgen en ging dat doen met Tévez, die Nigel de Jong kwam aflossen. Manchester City voerde de druk hoog op en nadat Michael Essien hands maakte in het strafschopgebied mocht Agüero aanleggen vanaf elf meter: 1-1. Een prima combinatie tussen Nasri en Tévez betekende zelfs 2-1, waardoor het verschil tussen lijstaanvoerder Manchester United en nummer twee Manchester City weer een punt is.

Tottenham Hotspur - Stoke City 1-1
Voor het eerst sinds het drama rond Fabrice Muamba, die een hartaanval kreeg in het duel met Bolton Wanderers, kwam Tottenham Hotspur weer in actie op White Hart Lane. De ploeg moest direct aan de bak, want het was de laatste weken niet goed bezig en het was zaak voor de mannenschappen van manager Harry Redknapp om te winnen van Stoke City. Arsenal was in de strijd om de derde plek genaderd tot op een punt en de aartsrivaal van the Spurs trapte een kwartiertje later af tegen Everton. Het lukte de thuisploeg, met Van der Vaart in de basis, in het eerste bedrijf echter niet het fysiek sterke Stoke City te breken.

De Londenaren stuitten via de Nederlander, Luka Modric en Louis Saha telkens op doelman Asmir Begovic, terwijl Brad Friedel zich aan de andere kant niet liet verschalken door de sterke spitsen Peter Crouch en Cameron Jerome. Na de onderbreking voerde Tottenham de druk flink op, maar Stoke City hield stand en probeerde zelf vooral via standaardsituaties gevaarlijk te worden. De thuisploeg werd steeds gevaarlijker, maar vlak nadat Gareth Bale de lat had geraakt tekende Jerome van dichtbij (voorzet Jermaine Pennant) voor de 0-1. De creativiteit leek verdwenen bij Tottenham, maar in extremis redde Van der Vaart een punt door Begovic (op aangeven van Bale) koppend te verschalken.

Bekijk hier de samenvatting van Manchester City - Chelsea:

Bekijk hier de samenvatting van Tottenham Hotspur - Stoke City:

Lukt het Tottenham Hotspur om de derde plek te heroveren?

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
1
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
59
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties