Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tévez: 'Ik zou gezegd hebben dat Argentinië naar de hel kan lopen'

Laatste update:

Diego Maradona was recent ook kritisch op la Pulga en zei dat hij zich bijna zou gaan afvragen of Messi soms stiekem geen Argentijn was. "Hij is de beste speler in de wereld, kan vier keer scoren tegen Real Sociedad, maar schiet ze er voor ons niet in. Je vraagt je af of hij Argentijns is, misschien is hij wel een Zweed?", sprak Maradona kritisch uit. "We moeten de mensen die Messi steeds vertroetelen maar eens tot de orde roepen. Messi moet net zoals alle anderen behandeld en beoordeeld worden", oordeelde Maradona.

Tévez ergert zich dood aan zulke mensen en roept op tot een vriendelijke en respectvolle benadering richting Messi. Hem kleineren heeft totaal geen zin, zo vindt Carlitos. "Als ik Messi was en moest luisteren naar de kritiek die hij te verduren krijgt, zou ik gezegd hebben dat Argentinië lekker naar de hel kan lopen. Hij moet wel heel veel van het Argentijnse shirt houden om steeds maar weer terug te komen", aldus de aanvaller.

"Je mag een speler die niet goed speelde bekritiseren, hoor. Of iemand die niet fit was voor een wedstrijd, maar je kunt echt niet zeggen dat Messi zich niet aanbiedt of slechte dingen zeggen over hetgeen hij buiten het voetbal doet. Dat is wel gebeurd en dat kan echt niet", zegt Tévez geagiteerd. "Als journalist breng je dagelijks een boodschap naar buiten. Je kunt het ermee eens zijn of niet, je kunt een speler leuk vinden of niet, maar je mag hem niet afmaken."

Heeft Carlos Tévez gelijk?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties