Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tévez met eerste hattrick in Italië grote man bij winnend Juventus

Laatste update:

Juventus - Sassuolo 4-0
Tévez maakte op 9 maart van dit kalenderjaar zijn laatste hattrick, als speler van Manchester City tegen Barnsley. Zondag was het dus weer drie keer raak en de Argentijn opende na een kwartier spelen de score, door binnen te tikken nadat Gianluca Pegolo een inzet van Arturo Vidal niet goed had verwerkt. Een klein kwartier later was Tévez ook betrokken bij de 2-0, maar nu was hij de aangever: de vrije trap van de aanvaller werd binnengekopt door Federico Peluso. Het betekende zijn eerste doelpunt in het shirt van Juve, al zou het ook een eigen goal van Luca Antei geweest kunnen zijn.

De thuisploeg was heer en meester en de overwinning voor Juve kwam geen moment in gevaar. Vidal, Kwadwo Asamoah en Mauricio Isla zorgden in de eerste helft nog voor gevaar, voordat Tévez er kort voor rust 3-0 van maakte met zijn tweede van de avond. De aanvaller profiteerde nu van een fout van Lino Marzorati, omspeelde Pegolo en schoof de bal in het lege net. Juve ging daardoor met een goed gevoel rusten en ruim twintig minuten voor tijd maakte Tévez op aangeven van Isla zijn hattrick compleet. Tévez kreeg even daarna een publiekswissel en zag vanaf de kant nog wel wat kansen, maar geen doelpunten meer. Juve heeft nu zes punten meer dan achtervolger AS Roma, dat nog wel een duel tegoed heeft en maandag in actie komt tegen AC Milan.

Fiorentina - Bologna 3-0
Fiorentina boekte zijn negende competitieoverwinning van het seizoen. De ploeg van Vincenzo Montella opende al na dertien minuten de score in de 125e editie van de Derby dell'Appennino: Josip Ilicic soleerde langs twee verdedigers en schoof de bal eenvoudig langs Gianluca Curci. Juan Cuadrado was kort hierna dicht bij de 2-0, maar zijn schot werd met de enkels gekeerd door Curci. Na een halfuur was de keeper kansloos op een geplaatste bal van Borja Valero, die door Rossi vrij voor het doel was gezet. Het slotakkoord was voor de Italiaanse spits van la Viola zelf: halverwege de tweede helft lobte Rossi na een pass van Borja de 3-0 binnen en tekende hij voor zijn dertiende Serie A-goal van het seizoen. Fiorentina staat op de vierde plaats, maar kan nog worden ingehaald door Internazionale.

Denk je dat Carlos Tévez topscorer van de Serie A wordt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties