Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tévez verdedigt apart bezoek aan Disneyland: 'Ik ben ook maar een mens'

Laatste update:

Een deel van de fans van Shanghai Shenhua reageerde kritisch toen de foto op sociale media verscheen. Tévez was zich van geen kwaad bewust. Hij had zijn individuele trainingsprogramma immers afgewerkt. "Het was mijn vrije dag", reageert de sterspeler van de club in de Chinese media. "Ik ben een normaal persoon en het is normaal om een leuke tijd door te brengen met mijn familie in mijn vrije tijd."

In het interview erkende Tévez dat hij 'nog niet helemaal gewend is aan de Chinese Super League' en hij nog tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het team en de competitie. "Ik en mijn familie genieten van Shanghai en ik raak langzaam gewend aan de stand en de sfeer", aldus de ex-speler van Manchester United, die ontkent bezig te zijn met een vertrek. "Ik blijf hier." Ondanks de afwezigheid van Tévez won Shenhua met 3-2 van Yatai.

-
De Chinese Super League behoort binnen vijf jaar tot de vijf beste competities ter wereld

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
6
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties