Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tévez woest: 'Twee spelers in het ziekenhuis, de rest moest overgeven'

Laatste update:

"Ik zeg dat namens mezelf; als iemand me daarvoor wil schorsen, dan accepteer ik dat", aldus de aanvaller, die aangeeft dat aanvoerder Pablo Pérez van Boca in het ziekenhuis lag op het moment dat de CONMEBOL eiste dat het duel zou doorgaan. "Het is een schande. Er zijn uiteindelijk twee spelers naar het ziekenhuis gegaan. De rest moest overgeven, onder wie ik."

"Sommige spelers konden niet ademen. River Plate heeft er alles aan gedaan om te winnen, dus geef ze die beker maar gewoon", zei hij geïrriteerd in de Argentijnse pers. "Ze doen toch wel wat ze willen, dus laten we het alsjeblieft ergens anders over hebben. Als dit was gebeurd in ons stadion, waren we al lang gediskwalificeerd en had River gewonnen."

Aanvoerder Pérez kon de pers nog te woord staan, met oogverband. "Het doet pijn", zei de middenvelder. "Dit had een feest moeten worden, geen oorlog. Ik heb last van mijn oog: er zijn een paar wonden ontstaan na het weghalen van glasscherven uit mijn oog." Het plan is om de wedstrijd zondag om 21.00 uur Nederlandse tijd in te halen, maar daar is nog geen zekerheid over. "Of ik dan kan spelen? Daar wil ik niet over praten, ik ben er helemaal klaar mee."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties