Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee clubs houden PSV in spanning: 'Rond en na het weekend nieuws'

Laatste update:

FC Porto is er namelijk nog niet over uit of Defour mag vertrekken. De Portugese topclub werkt achter de schermen aan de komst van een middenvelder en wil er zeker van zijn dat het vertrek van de Belg adequaat wordt opgevangen. "Begin deze week heeft Porto aangegeven nog wat tijd nodig te hebben. Ze willen eerst een vervanger aantrekken. Ik verwacht rond het weekend nieuws."

"Komt het niet rond, dan kijken we naar onze andere opties. De speler wil zelf heel graag komen", verzekerde Brands in gesprek met FOX Sports. PSV hoopt verder op witte rook van Manchester City wat betreft het huren van Rekik. "Die club komt maandag terug van trainingskamp. Daarna hopen we snel groen licht te krijgen. Hopelijk hebben we dus na het weekend twee nieuwe spelers."

Wie denk je dat komt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties