Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Twee clubs informeren concreet naar situatie van Lionel Messi'

Laatste update:

Aguilar schrijft op Twitter dat Messi al maanden twijfelt over zijn toekomst bij Barcelona. Die twijfels zou de 33-jarige Argentijn donderdagavond hebben overgebracht in een onderhoud met Koeman, waarvoor hij zijn vakantie onderbrak. Messi zou eveneens hebben erkend dat een vertrek lastig wordt gezien zijn contractuele situatie: zijn verbintenis in het Camp Nou loopt nog een jaar door. Barcelona wilde ondertussen niet reageren op de berichten over het gesprek tussen Koeman en Messi.

Koeman: 'Ik weet niet of ik Messi moet overtuigen te blijven'

Het tot 2021 lopende contract van Messi bij Barcelona bevat een contractuele clausule, waardoor hij deze zomer transfervrij kan overstappen naar clubs die niet actief zijn in een van de vijf grootste competities van Europa: de Premier League, de Bundesliga, de Serie A, de Ligue 1 en LaLiga. Voor alle andere clubs geldt een transferclausule van zevenhonderd miljoen euro. De eerste club die concreet in verband werd gebracht met Messi, was het Manchester City van manager Josep Guardiola. Volgens Aguilar behoren the Citizens voorlopig niet tot de clubs die informeerden naar de situatie van Messi.

Internazionale en PSG deden dat wel en namen contact op met vader en belangenbehartiger Jorge Messi om af te tasten hoe zijn situatie er uitziet. De belangstelling van les Parisiens zou het meest serieus zijn. Aguilar schrijft dat er in Qatar zelfs al gekeken is hoe de eventuele komst van Messi gefinancierd zou kunnen worden en hoe dit binnen de Financial Fair Play-regels van de UEFA tot stand kan worden gebracht. De aanwezigheid van Neymar én de huidige successen in de Champions League zouden PSG aantrekkelijker maken dan Internazionale voor Messi.

Zowel Messi als zijn vrouw Antonella zou gecharmeerd zijn van Parijs en het stel heeft de nodige vrienden in de Franse hoofdstad. Toch heeft de Argentijn voorlopig nog niet besloten dat hij wil vertrekken bij Barcelona, benadrukt Aguilar. Zoals het er nu naar uitziet, verschijnt Messi 'gewoon' op de eerste training onder Koeman. Barcelona heeft gecommuniceerd dat de selectie op 30 augustus weer op het Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí verschijnt voor de coronatesten, waarna een dag later de eerste training onder leiding van Koeman en diens assistenten Alfred Schreuder en Henrik Larsson op het programma staat.

Zie jij Lionel Messi deze zomer vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
11
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
20
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
9
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
11
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
6
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties